Corona maatregelen per 14 oktober 2020
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16912
post-template-default,single,single-post,postid-16912,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Corona maatregelen per 14 oktober 2020

CORONA MAATREGELEN, 

Onder geen enkel beding, bezoekers/ ouders etc. in de zaal. Officieel mogen enkel de trainers, bestuursleden (sponsoring commissie/ wedstrijd beleid) mogen in de zaal aanwezig zijn. Wij willen geen dreiging van sluiting krijgen door deze regels te overtreden.

Nederland

Er geldt een uitzondering op het maximale aantal personen(30) per ruimte voor:

·        Sporters met een A–status in nationale topsportcentra;

·        Scouting-, cultuur-, kunst- en andere jeugdverenigingen;

·        Er is een uitzondering voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Zij mogen in teamverband sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club.

in de volgende situaties zijn gezelschappen van meer dan 4 personen toegestaan:

·        beoefenen van theater, dans, sport of muziek;

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan). Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

WE PROBEREN DUS TE ACHTERHALEN OF DE +17 MET EEN ONDERLINGE AFSTAND MAG SPORTEN IN ONZE SPORTBEOEFENING!!

Komt er geen tegenbericht van KoryoSports, dan kunnen de +17 na de herfstvakantie gewoon trainen maar met de 1/ ½ meter regels…..!

Belgie

Voor de -12 jaar is contact toegestaan in de eigen sportgroep en tussen verschillende sportgroepen, zowel indoor als outdoor.

·        Sportactiviteiten waarbij geen anderhalve meter afstand bewaard kan worden voor iedereen ouder dan 12 jaar zijn tijdelijk verboden.  Iedereen kan in georganiseerd verband binnen blijven sporten ( training en competitie) wanneer er steeds 1,5 m afstand bewaard kan worden 

We doen bij de gemeente navraag of + 12 zonder contact met de groep kan meesporten.. De kans hierop is aanwezig…

GROEPSAPP.   OUDERS EN SPORTERS KORYOSPORTS, 

Voor de ouders en sporters die sneller geïnformeerd willen worden, wordt een KoryoSports groepsapp opgestart. Wil je bijgevoegd worden stuur dan even je telefoonnummer naar Koryosports@gmail.com

OVERIG NIEUWS

Dankzij onze sponsor “stichting Grow4Gold” worden serieuze stappen gezet om onze sporttoppers nog beter te begeleiden naar en in het internationaal circuit. Een van de eerste initiatieven was de opstart van een professionelere outlook door het aanschaffen van de nieuwe trainingspakken.

In de toekomst hopen we dankzij onze successen sponsoren te vinden (groot en klein) om onze sporters de kans te geven hun internationale inspiratie om te zetten in een daadwerkelijk te behalen doel. Mocht je het een en ander willen weten over sponsoring reageer dan even persoonlijk. 

Met vriendelijke Groeten,

Anthony Wijnhoven

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

X