International Masters Limburg 2017 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
15924
post-template-default,single,single-post,postid-15924,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

International Masters Limburg 2017

Zaterdag 4 november hebben de KoryoSporters deelgenomen aan de International Masters Limburg in Genk (BE).
270 sporters verdeeld over 43 clubs uit een 4tal landen namen deel aan dit toernooi. KoryoSports nam met 19 sporters deel waarbij 14 sporters een prijs behaalde en 5 sporters geen prijs maar weer een enorme goede inzet. De beloning was ook dit keer weer een ereplaats in het Clubklassement! KoryoSports behaalde de 2 plaats en de prijzenkast wordt het afgelopen seizoen goed gevuld.

7 Sporters behaalden een 1e plaats, 3 sporters zilver en 4 sporters Brons!
Proficiat kanjers met jullie gezamenlijke inzet voor een 2 plaats in het clubklassement…!

1e PLAATS

Samira
Lhakeysha
Eva
Matthiew
Hussein
Jamie
Noah
2E PLAATS

Demi
Esmeralda
Vince
3E PLAATS

Joep
Mohamed
Talha
Nikhil

 

Geen reactie's

Geef een reactie