Goud voor Robin in Frankrijk - KoryoSports
Robin is Open Frans Kampioen geworden en heeft een enorm goede prestatie geleverd. Met haar sterk tactische manier van vechten wist ze al haar, zelfs de meest ervaren vechtsters, uit te schakelen.
Goud
15951
post-template-default,single,single-post,postid-15951,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Goud voor Robin in Frankrijk

Robin is afgelopen zaterdag Open Frans Kampioen geworden en heeft een enorm goede prestatie geleverd. Met haar sterk tactische manier van vechten wist ze al haar, zelfs de meest ervaren vechtsters, uit te schakelen. Het was een lange dag van 08.00 uur tot 21.00 uur maar weer de moeite waard.
Robin heeft met haar 1e jaar in de seniorenklasse een ongelofelijke indruk gemaakt met zoveel podiumplaatsen op sterke toernooien.

1e Wedstrijd uitgeloot vanwege haar hoge ranking (4).

17 – 6 tegen GBR
10 – 6 tegen Canada
20 – 19 tegen Spanje
18 – 9 tegen Italia

Met name de laatste 2 waren geduchte tegenstandsters en de laatste wist al haar partijen met zeer grote puntenverschillen (halve finale tegen Spanje 37 – 12) neer te zetten maar tegen Robin keerde dit tegenovergesteld. Proficiat Robin namens KoryoSports, Well Done!

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Thijssen Finance & Control, bedankt!

Zie ook: Veldhovensweekblad

Geen reactie's

Geef een reactie