Clubkampioenschap KoryoSports 2017 - KoryoSports
Clubkampioenschap, KoryoSports
15960
post-template-default,single,single-post,postid-15960,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Clubkampioenschap KoryoSports 2017

ZATERDAG 16 DECEMBER CLUBKAMPIOENSCHAP TAEKWONDO EN KICKBOKSEN, 2017. Waalre.

Sporthal hoeveland, Meester Slootsweg 3 – van 12uur tot 17uur, Zaal open 11.30. Wedstrijdsporters in taekwondokleding of kickboks kleding en alle beschermers meenemen!!

Meedoen aan de clubkampioenschappen? Schrijf in via koryosports@gmail.com. Met vermelding van je naam, gewicht, leeftijd en bandkleur (kickboksers: naam, gewicht, leeftijd)

Gezocht: sponsoren voor de Foodcorner of andere vorm van sponsoring (zaalhuur etc.). Nog gevraagd: vrijwilligers voor het leiden van de wedstrijden en gereedzetten van de wedstrijdsporters en opzetten van de wedstrijdvelden. Ook dit jaar weer overheerlijke hapjes aangeboden door enkele (sport) families. Zij bieden GRATIS hapjes aan waarbij onze bezoekers eventueel een kleine bijdrage mogen sponsoren. Geen verplichting maar zeer gewaardeerd om onze minderbedeelde jeugdige sporters en topsporters een kans te geven hun talenten te ontwikkelen!

Geen reactie's

Geef een reactie