Wederom clubkampioen op Yoo Sin jeugdtoernooi - KoryoSports
Ook in 2017 is KoryoSports weer clubkampioen geworden op het Yoo Sin jeugdtoernooi in Nijmegen. Dit hebben we wederom bereikt door de geweldige inzet van onze sporters welke vele mooie en spannende wedstrijden hebben laten zien. Met dank aan Yoo Sin voor een goed georganiseerd toernooi!
Clubkampioen,Yoo Sin,jeugdtoernooi,Nijmegen
15975
post-template-default,single,single-post,postid-15975,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Wederom clubkampioen op Yoo Sin jeugdtoernooi

Op zaterdag 09-12-2017 weer met een flinke groep deelgenomen aan het Yoo Sin Toernooi in Nijmegen. Was weer een topdag.

13x 1e plaats
6x 2e plaats
3x 3e plaats

Helaas 1x geen prijs maar eveneens ook goede partij neergezet. We mochten ook de “BudoScore Netherlands/ Taekoplan.NL” wisselbokaal weer mee naar huis nemen voor de 2 keer en zijn daar trots op. Er waren ook dit keer weer veel goede en harde partijen met zeer gedurfde tegenstanders. Ook weer een compliment voor Marco en Anita Peters en de scheidsrechters voor het familiaal toernooi en de zeer goede sfeer.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.