Clubkampienschap 2017 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16008
post-template-default,single,single-post,postid-16008,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Clubkampienschap 2017

ZATERDAG 16 DECEMBER CLUBKAMPIOENSCHAP 2017 – WAALRE. Sporthal hoeveland, Meester Slootsweg 3 – van 12uur tot 17uur, Zaal open 11.30

Een kleine 70 sporters nemen deel dus iedereen om 12uur in sportkleding klaar staan.

Op deze dag tevens een SPONSOR-actie voor de wedstrijdsporters van KoryoSports met ondersteuning van ouders met een groot hart die ons hun kookkunsten laten proeven. De hapjes zijn gratis maar uiteraard hopen we ook dit jaar dat de proevers/eters een bedrag willen bijdragen om onze wedstrijdsporters te ondersteunen in hun ontwikkeling en voor de minder bedeelden de kans om aan wedstrijden deel te nemen.

Wedstrijdsporters in taekwondokleding en alle beschermers meenemen!!
Bitje, handdoek, plastic waterfles, been (evt.voet) onderarm beschermers en evt. handbeschermers. Wedstrijden op blote voeten en zaal schoenen voor tussendoor, geen buitenschoenen aan in de sporthal.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.