KoryoSports Clubkampioenschap 2017
16013
post-template-default,single,single-post,postid-16013,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

KoryoSports Clubkampioenschap 2017

Het clubkampioenschap 2017 zit erop. Heel veel sporters weer en vooral veel kleintjes en beginnelingen. Maar overal was de KoryoSports Spirit te zien. Allemaal toppers, allemaal winnaars dus allemaal een certificaat en een beker!  Trots op de kids en de vrijwilligers. Van scheidsrechters tot de heerlijke afwisselende culturele hapjes gemaakt door “ster” koks.

Een dag welke mogelijk is gemaakt door de hulp van ouders en sponsoren.

Ruim 1100 foto’s beschikbaar, volg deze link. (je kunt je eigen foto’s hier ook uploaden en delen met de andere leden!)

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

X