Nederlands Kampioenschap 2018 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16040
post-template-default,single,single-post,postid-16040,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Nederlands Kampioenschap 2018

Afgelopen weekend, zaterdag 13 januari werd in Den Haag het Nederlands Kampioenschap 2018 georganiseerd. Voor Taekwondovereniging KoryoSports namen 2 vrouwelijke sportsters deel aan dit prestigieuze toernooi. Robin Didden nam deel bij in de seniorenklasse tot 49 kg en Hannah van den Hurk in de klasse +68. Beide dames wisten een ereplaats te behalen.

Goud was er weer voor Robin Didden na 2 gewonnen partijen. Haar 1e partij, na een rustperiode van 5 weken, ging de 1e partij van 3 rondes nog een beetje stroef met een eindscore van 15 – 7 winst. Maar in de finale was de scherpte weer terug en wist ze met een 12 – 0 voorsprong voor een 4e keer sinds 2016 de titel Nederlands Kampioen te bemachtigen.

Hannah van den Hurk behaalde een Zilver plak ondanks dat ze al langer dan een jaar uit de wedstrijd roulatie was. Ondanks de gewenning wist ze 2 winstpartijen neer te zetten en een verliesronde in de finale maar “Vice” Nederlands kampioen is eveneens een prachtig resultaat.
Voor de Coaches Anthony Wijnhoven en Chantal van Dorst weer een goede start van het seizoen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.