SPORTVROUW VAN HET JAAR - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16053
post-template-default,single,single-post,postid-16053,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

SPORTVROUW VAN HET JAAR

Vrijdag 19 januari was KoryoSports ook aanwezig op het sportgala van de stad Veldhoven voor de uitreiking van de award voor o.a. sportvrouw van het jaar. Robin is voor de 2e keer genomineerd maar helaas geen titel dit keer voor Robin. Maar inmiddels zijn bij KoryoSports de afgelopen 2 jaar 5 Nominaties voorgedragen waarbij 2x “Sportvrouw van het jaar” en 1x “Trainer van het jaar” werd binnen gehaald. Dus we kunnen met trots terugkijken op ook deze nominatie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.