KEUMGANG INTERNATIONAL 2018 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16049
post-template-default,single,single-post,postid-16049,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

KEUMGANG INTERNATIONAL 2018

Op zaterdag 20 januari nam het KoryoSports wedstrijdteam deel aan het internationaal taekwondo Keumgang toernooi in Diest in Belgiƫ. Ditmaal was er een deelname van 88 clubs en 570 sporters. Van de 12 KoryoSports deelnemers behaalden 10 sporters een podiumplaats Met 3x Goud, 2x Zilver en 5x Brons is dit een sterke groei tegenover 2016 waar 1 zilver en 2 brons werd behaald.

Goud was er voor Robin Didden, Suzanne de Keizer en Ecrin Korkmaz. Een Zilveren plak voor Talha Shaikh en Jordi Wyrwa.
Brons voor Magda Kwiatkowska, Demi van den Heuvel, Joep van Limpt, Sven Rigtering en Nikil Nurmohamed.
Geen prijs voor Hanne Breemans en Noah van Limpt die wel een goede indruk achter lieten en een ervaring rijker zijn op een sterk internationaal deelnemersveld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.