ONK zit erop, 61 landen, 423 teams en 14oo sporters . - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16124
post-template-default,single,single-post,postid-16124,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

ONK zit erop, 61 landen, 423 teams en 14oo sporters .

ONK zit erop, 61 landen, 423 teams en 14oo sporters en een ongekend topniveau. echt een giga leerschool voor opkomende talenten.

Robin helaas voortijdig uitgeschakeld door de 28 jarige Braziliaanse topper Tang Sing(wereldkampioen, Olympisch en Grand prix deelneemster en nog een reeks indrukwekkende titels). Uiteindelijk wist ze iedereen flink aan de kant te zetten en werd zij 1e in de poule. Robin weer ervaring rijker en volgende meeting misschien in Lommel dan zeker andere partij

Talha ook 1e partij eruit maar voor het eerst sinds een langere periode heel goed weerstand getoond. was tot het einde 6 -6 maar in de allerlaatste seconde scoorde de Argentijn een hoofdtreffer.

Op naar Lommel next weekend!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.