Open Oostenrijks kampioenschap in Innsbruck - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16226
post-template-default,single,single-post,postid-16226,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Open Oostenrijks kampioenschap in Innsbruck

Op zondag 27 mei 2018, nam Robin Didden deel aan het Open Oostenrijks kampioenschap in Innsbruck en wist weer een ereplaats te behalen. In dit geval de Bronzen plak. Voor de sportster van sportvereniging KoryoSports was dit weer een uitdaging om een medaillon te behalen op dit sterk internationaal kampioenschap. In totaal namen een kleine 1000 sporters deel aan dit evenement. De poule van Robin tot -49 kg bestond uit een 17tal dames uit onder ander Nepal, Rusland, Taipei, Egypte, Zweden, Croatia, Canada etc.

Elke partij bestond uit 3x 2 minuten en conditioneel gezien is dit voor Robin geen belemmering maar eerder een voordeel. De 1e partij werd Robin uitgeloot omdat ze als 3e beste gerankt stond op dit kampioenschap. Daarna trad Robin aan tegen Zahra Mirzaie uit Zweden. In de 1e ronde had Robin nog een achterstand maar dit is een trend bij Robin om eerst een analyse te kunnen maken van haar tegenstandsters. Uiteindelijk won Robin met 20 – 10 in haar voordeel. Daarna trad zij aan tegen de Russische Anastasiia Anokhina. Dit was een sterke tegenstandster waarbij Robin in de eerste ronde de schade nog kon beperken maar uiteindelijk kostte de wil om de achterstand te verkleinen Robin te veel tegentreffers waardoor zij verloor met 25 – 12. Uiteindelijk is de achterstand groot geworden doordat Robin, als ze eenmaal weet dat een achterstand inhalen niet reëel is, om dan tactische vaardigheden uit te proberen om bij een volgend treffen een betere score kans te krijgen. Dit getuigt van lef en een winnaarsmentaliteit van Robin die al vaker geleid heeft tot het uiteindelijk verslaan van hoog gerankte topsportesters.

Robin wist in ieder geval ook dit keer weer op het erepodium te komen en de bronzen medaillon binnen te halen wat zeker weer een prestatie is in de amper 18 maanden Senioren topsport beoefening.

Het deelnemen aan het Internationaal wedstrijdcircuit zou niet mogelijk zijn zonder de bijzondere ondersteuning van Hoofdsponsor Thijssen Finance & Control, en de Sponsoren Autoschade Kingma Veldhoven, HEGGE ID uit Hamont en HAC Weekblad. Onze dank hiervoor namens Sportvereniging KoryoSports

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.