Aanpassing rooster - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16264
post-template-default,single,single-post,postid-16264,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Aanpassing rooster

Vanaf maandag 20 augustus starten de trainingen weer in Veldhoven.
In Hamont en Achel vanaf 1 september…
Uiteraard kunnen de BE leden in Nederland trainen de komende weken vanaf 20 augustus.

Helaas moeten we 2 trainingen laten vervallen door te weinig belangstelling. Training kids woensdag middag van 17.00 – 17.45 en vrijdag het kickboksen van 17.30 – 18.30. vrijdag krijgt daarvoor in de plaats een UITSLUITEND VOOR ACTIEVE wedstrijdsporters een wedstrijdtraining. Deze wordt in principe door Robin geleid. Voor deze wedstrijdtraining gelden strikte regels voor deelname en enkel voor de permanente deelnemers aan wedstrijden.

Indien de maandag kickboksers (jeugd) meer willen trainen kunnen zij deelnemen aan de taekwondotrainingen. De oudere kickboksers kunnen naar de avondgroep.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.