Een eer.. Grand Prix in London - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16270
post-template-default,single,single-post,postid-16270,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Een eer.. Grand Prix in London

KoryoSports heeft een uitnodiging gehad om deel te nemen aan een demonstratiesparring met een team aspiranten tegen het team van Engeland tijdens de Grand Prix in oktober in London. Een Grand Prix is waar de beste sporters en sportsters van de wereld tegen elkaar sparren om leuke finaleprijzen van 40.000 tot soms 70.000 euro. Deze uitnodiging kregen wij als eerste toegezonden met de vraag van de Nationale Engelse Taekwondo Bond en was een hele eer voor ons als KoryoSports. Doch op dit moment zijn onze aspiranten hier nog niet klaar voor. Het UK-team is momenteel de beste van de wereld en ondanks dat ze onze sporters goed vinden is dit een stap te hoog. Heb wel de toezegging om op termijn opnieuw een uitnodiging te sturen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.