Voorlopige deelnemers ILYO - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16267
post-template-default,single,single-post,postid-16267,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Voorlopige deelnemers ILYO

Voorlopige deelnemers ILYO Toernooi op 30 september. Je kunt in- uitschrijven tot en met 20 september. Door mij zijn alle sporters ingeschreven omdat dit een goed toernooi is met veel deelnemers. Uitschrijven is makkelijker (mits op tijd gemeld!) dan inschrijven.

OOK NU WEER AANDACHT VOOR JUISTE BAND –
GEWICHT – LEEFTIJD EN KLASSE!

Wil je meedoen aan wedstrijden informeer dan bij Chantal robin Nino of Anthony. Voor meer informatie over komende wedstrijden kijk op de voorpagina van de website.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.