10 t/m 15 December band Examens. - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16405
post-template-default,single,single-post,postid-16405,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

10 t/m 15 December band Examens.

Op 10 t/m 15 december zijn er weer band Examens.

Schrijf z.s.m. in. Vergeet niet op tijd het juiste aantal breektest plankjes te bestellen of zelf te regelen! Inschrijven via koryosports@gmail.com of via Chantal/Robin. Kijk op de website voor de regel m.b.t. het band examen.

Wachttijd tussen de examens ia 6 maanden lagere banders (t/m groene band) en hogere banders, een wachttijd van 9 maanden(enkele weken verschil mag, overleg even met de trainers). Kijk naar je examendata op je vorige diploma of je aan de wachttijd voldoet. Het examen voor de jeugd (t/m 13 jaar) is 10,00 – Volwassengroep examen is 12,50. De breektest planken zijn voortaan te koop voor de dagprijs waar wij ze voor inkopen of je mag dit zelf regelen. De afmeting van deze vuurhout plankjes zijn minimaal 25 x 25 cm en maximaal 30 x 30 cm, met een dikte van 18 mm tot 2 cm. Voorkeur 30 x 30cm of 30x25cm.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.