TAEKWONDO CLUBKAMPIOENSCHAP 2018, KORYOSPORTS - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16408
post-template-default,single,single-post,postid-16408,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

TAEKWONDO CLUBKAMPIOENSCHAP 2018, KORYOSPORTS

Taekwondo KoryoSports organiseert zondag 16 december haar jaarlijks clubkampioenschap. Deze vind dit jaar plaats in Sporthal De Koekoek, Grevenbroekstraat 11, te Achel – België.

De jeugd taekwondoka’s van Veldhoven (NL), Hamont en Achel (BE) maken door dit toernooi kennis met de eerste stap naar de wedstrijdsport en de ervaren sporters kunnen tegen elkaar de strijd aan gaan.

Hier kan onze jeugdige sporter kennis maken met de wedstrijdsport in een beschermende en bekende omgeving. Tussen hun eigen clubgenoten gaan ze op deze dag enkele wedstrijdjes draaien volgens de regels zoals gebruikelijk op “echte” wedstrijden. Behalve op sportief vlak grensverleggend is het ook mentaal grensverleggend om een keer een echte wedstrijd te draaien. Dit is en blijft spannend voor de Kids!

De wedstrijd vangt aan om 11.30 tot 16.00. Ouders en aanhang zijn welkom op deze dag, de inkom is gratis. En….aanmoedigen mag! De zaal is open om 11.00uur

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.