Masters Limburg 2018 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16480
post-template-default,single,single-post,postid-16480,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Masters Limburg 2018

KORYOSPORTS 1e PLAATS CLUBKLASSMENT IN GENT
Zaterdag 24 november hebben de sporters van Taekwondovereniging KoryoSports deelgenomen aan de International Masters Limburg in Genk. 300 sporters verdeeld over 42 clubs uit een 4tal landen namen deel aan dit toernooi. Ook dit keer wist KoryoSports beslag te leggen op een podiumplaats voor de Beste clubs. Vorig jaar nog de 2e plaats dit keer de 1e plaats in het algemeen clubklassement. 16 sporters namen deel aan dit toernooi waarbij 12 sporters een prijs behaalde en 3 sporters geen prijs maar wel bijdroegen aan een goed puntentotaal voor de clubbeker.

De 12 prijswinnaars wisten allemaal door te dringen tot de finale waarbij 6x Goud, 5x Zilver en 1x Brons werd behaald. Weer een topprestatie voor onze sporters waarbij de trend om meer 1e plaatsen dan 2e of 3e te behalen, meer traditie wordt dan uitzondering.

De volgende sporters behaalden een ereplaats:

1E PLAATSEN
Ramon Haas, Lhakesyha Martijn, Suzanne de Keijzer, Sven Rigtering, Ecrin Korkmaz en Jordi Wyrwa.

2e PLAATSEN
Samirah Wijnhoven, Joep van Limpt, Nielle Vroegh, Eva Moors en Lisa Francisca.

3e PLAATS
Daley van der Rijk

Geen prijs maar elke gewonnen partij in de voorronden telt ook mee voor het eindresultaat dus zeker ook complimenten voor Hanne Breemans, Anas Ouirini en Yoelle Rose.
Weer een wedstrijddag met zeer goede resultaten waar we als sportteam trots op kunnen zijn.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.