Yoo Sin Toernooi 2018 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16534
post-template-default,single,single-post,postid-16534,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Yoo Sin Toernooi 2018

Afgelopen weekend deelgenomen aan het Yoo Sin Toernooi. Een mooi, laagdrempelig toernooi uiterst geschikt als sparrings gewenningstoernooi voor beginnelingen. Helaas dit keer n kleine 10 sporters niet kunnen inschrijven i.v.m. geen tegenstanders. Maar toch genoten met onze 13 deelnemers waarbij 12 sporters een ereplaats behaalde. Ook ter vervanging van de wisselbeker 2017 een mooie beker ontvangen van de organisatie. Een 3x de wisselbeker binnenhalen is dit keer niet gelukt maar we kunnen zo wie zo terugkijken op een geslaagd toernooi en de 7e plaats van de 36 clubs is ook een mooi resultaat. Top gedaan, Proficiat KoryoSports Team.

1E PLAATSEN
Joep van Limpt
Sven Rigtering

2e PLAATSEN
Suzanne de keijzer
Hanne Breemans
Jordi Wyrwa
Lisa Francisca
Daley van der Rijk
Cas van de Berk
Nikhil Nurmohamed

3e PLAATSEN
Nielle Vroegh
Anas Ouirini
Joell Rose

Geen prijswinnaars
Roman Culas

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.