Beste team Open Zuid NK - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16625
post-template-default,single,single-post,postid-16625,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Beste team Open Zuid NK

Op zaterdag 23 januari heeft het wedstrijdteam van KoryoSports deelgenomen met 20 sporters aan het Open Zuid Nederlands Kampioenschap Taekwondo in Den Bosch. De meeste sportteams waren afkomstig uit Nederland en enkele teams uit België en Duitsland.

Tijdens dit Open Zuid NK streden 330 sporters van de 31 deelnemende teams, om de titel “Open Zuid Nederlands kampioen 2019”.  KoryoSports nam deel met 20 sporters en wist 18 ereplaatsen binnen te slepen waarvan maar liefst 15 finalepartijen uiteindelijk 8 sporters de felbegeerde” Open Zuid Nederlands Kampioen” opleverde. Daarnaast behaalde het team de 1e plaats Beste Team met daarbij behorende wisselbeker en winnaarsbokaal.

Met acht 1e plaatsen, zeven 2e plaatsen en drie 3e plaatsen was het voor de coachen Anthony Wijnhoven, Chantal van Dorst en Nino Westhimer weer een succesvol toernooi. We zien ook een duidelijke progressie van het wedstrijdteam. Namelijk in 2017 werd KoryoSports nog 3e beste team, 2018 2e en 2019 de 1e plaats.

1e plaats en de titel “Open Zuid Nederlands Kampioen” 1E PLAATSEN

Carlo van Leeuwen, Lauri Staghouwer, Joep van Limpt, Lhakesyha Martijn, Jordi Wyrwa, Nielle Vroegh , Sven Rigtering en Eva Moors.

2e plaats

Ramon Haas, Rens bakker, Joell Rose, Nikhil Nurmohamed, Dean de Ronde, Luca Martinali en Roman Kulas.

3e plaats

Samirah Wijnhoven, Cas van de Berk en Lisa Francisco,

Geen prijs, maar met een sportieve inzet Suzanne de Keijzer en Anas Ouirini.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.