ESCHWEILER INTERNATIONAL - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16645
post-template-default,single,single-post,postid-16645,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

ESCHWEILER INTERNATIONAL

Zaterdag 13 april was het weer vroeg dag voor de KoryoSports atleten. Dit keer ging de trip naar Eschweiler in Duitsland. Met 12 sporters, jong en oud, de keuze gemaakt om ook regelmatig in Duitsland ervaring op te gaan doen. De gewichts-categorieën kennen een groter deelnemers aanbod waardoor meer ervaring kan worden opgedaan. Dit toernooi kende een deelname van 350 sporters afkomstig van 42 clubs uit Luxemburg, Nederland, België en Duitsland met behoorlijk wat sterke teams.

Voor ons als trainers en coach zit je continu in een emotionele carrousel op een wedstrijddag. Elk spanningsveld waarin jouw sporters zitten zit je zelf ook in. Je weet en voelt elke beweging van je sporter. Je stimuleert ze en je motiveert ze, want je weet wat het betekent om die mat op te gaan en te “overleven” en nog liever, de wens om te gaan winnen of iig jouw grens weer te verleggen naar een hoger level. Zeker op wat minder bekend terrein is het even wennen aan gebruiken en gewoonten van een ander organiserend land.

Doch kan KoryoSports terugkijken op een geslaagde dag. 10 van de 12 sporters wisten een ereplaats te behalen maar nog belangrijker, er werden belangrijke ervaringen opgedaan waardoor weer een kwaliteitsgroei is ontstaan binnen het team.

DE PRIJSWINNAARS:

1e plaatsen

Gennavive Wijnhoven, Lauri Staghouwer en Nikki staghouwer

2e plaatsen

Ramon de Haas en Nikhil Nurmohamed

3e plaats

Samirah Wijnhoven, Matthew Winkel, Joep van Limpt, Nielle Vroegh en Eva Moors

Lhaekeysha Martijn en Jordi Wyrwa behaalden geen podiumplaats maar lieten weer een zeer sterke indruk achter. Ook nu weer kunnen de coaches Anthony Wijnhoven, Chantal van Dorst en Nino Westhimer terugkijken op een goed teamresultaat.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.