Dutch Masters Den Haag - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16663
post-template-default,single,single-post,postid-16663,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Dutch Masters Den Haag

Dutch Masters Den Haag weer succesvol toernooi. Ook dit weer een deelname van 500 sporters afkomstig van een 50 sportclubs uit o.a. België, Engeland, Egypte, Marokko, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Koeweit en Luxemburg.

19 KoryoSporters wisten 17 ereplaatsen te behalen en maar liefst 15 finalewedstrijden.

In totaal behaalden we 7- 1e plaatsen, 8- 2e plaatsen en 2- 3e plaatsen

Daarnaast behaalden we de 2e plaats in de team ranking wat een mooie prestatie is met de deelname van zoveel topclubs. Leuk detail hierbij, de 1e plaats werd behaald door de UK door een samenvoeging van 14 taekwondoclubs!

1e plaats (en bijzonder mooie bekers voor alle prijswinnaars!)

Robin, Matthew, Joep, Nikhil, Lauri, Daley, en Len 

2e plaats

Gennavive, Samirah, Niëlle, Sven, Evy, Nikki, Jordi K.en Farry,

3e plaats

Nino en Rens

Geen prijs maar ook nu weer mooie partijen laten zien, 

Jordi W. en Hanne

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.