De Universade - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16690
post-template-default,single,single-post,postid-16690,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

De Universade

Vandaag de 1e officiële Universade meeting bezocht. De Universade (Universitaire WK) is, op de Olympische spelen na, het 2e grootste sportevenement wereldwijd. Robin Didden zal als enigste Nederlandse taekwondoka aan de Universade deelnemen in de klasse -49 kg. In de aanloop hebben we volgende week de Open Luxemburgse (Sponsored by Fam. Thijssen) De Universade, 137 landen, 11.000 sporters en 140.000000 TV Kijkers en is van 3 t/m 14 juli in Napels (ITA), waarbij Robin (sponsored door Kingma Autoschade en familie Johan D.) op 10 juli de mat op stapt… Daarnaast kregen wij als NL Delegatie een mooi sportkleding pakket (PEAK) voor de Universade.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.