ROBIN DIDDEN BRONS OPEN LUXEMBURGS KAMPIOENSCHAP - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16701
post-template-default,single,single-post,postid-16701,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

ROBIN DIDDEN BRONS OPEN LUXEMBURGS KAMPIOENSCHAP

Op zaterdag 15 juni werd door Coach Anthony Wijnhoven en sportster Robin Didden van KoryoSports deelgenomen aan het laatste kampioenschap van het seizoen. In dit geval het Open Luxemburgs kampioenschap Taekwondo in de stad Luxemburg met een G1 ranking wat altijd garant staat voor topsporters uit veel landen wereldwijd. De deelname was tevens een belangrijke voorbereidingsstap in de richting van de Universiade in juli. Een 1200 sporters uit een 40tal landen stond garant voor een sterk deelnemersveld. In de klasse van Robin (-49kg) waren deelnemers afkomstig van Engeland, Canada, Taipei, Bulgarije, Frankrijk, Duitsland, Spanje en BraziliĆ«. De wedstrijdtijd per tegenstandster was 3 x 2 minuten 

De 1e ronde werd Robin uitgeloot door haar hoge ranking. De 2e ronde werd gewonnen met 14 – 8 van Andrea Snell uit Zwitserland. In de halve Finale verloor robin van de uiteindelijke poulewinnaar, Madison Moore, een ervaren en professioneel ondersteunde vechtster uit de UK. In de 1e ronde scoorde zij 18 punten en moest Robin om zien te gaan met de 3 koppen grotere tegenstandster, doch in de 2e ronde kwam deze niet meer tot scoren en hoefde Robin enkel nog 3 minpunten te incasseren door haar strategiekeuze. Al bij al bleek Robin toch in staat om in enkele minuten tot een positieve oplossingsgerichte tactiek te komen. In ieder geval werd haar inzet beloond met een bronzen plak.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.