SUCCESVOL BEGIN WEDSTRIJDSEIZOEN - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16766
post-template-default,single,single-post,postid-16766,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
TEAM ILYO 2019

SUCCESVOL BEGIN WEDSTRIJDSEIZOEN

TAEKWONDO KORYOSPORTS SUCCESVOL BEGIN WEDSTRIJDSEIZOEN

Zondag 29 September werd het Internationaal Taekwondo Ilyo Open kampioenschap in Aarschot georganiseerd. Met 400 sporters, 56 clubteams afkomstig uit een 12tal landen zoals Bulgarije, Roemenië, Engeland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk, was het wederom een geslaagd kampioenschap met een sterk deelnemersveld. KoryoSports nam deel met 16 sporters aan dit 1e toernooi van het seizoen.

Met het seizoen motto in gedachten,

“THE DIFFERENCE BETWEEN ME AND THEM IS THAT I KEEP GOING WHEN IT BECOMES HARD”, wisten we op het 1e toernooi van het seizoen 8 finalewedstrijden te behalen met als eindresultaat 5x goud. Daarnaast 3 Zilver en 3 Bronzen Plakken. Deze gezamenlijk prestatie leverde, met een deelname van 56 clubs, een mooie 4e plaats op in het Overall Clubklassement.

1E PLAATSEN

Samirah Wijnhoven, Joep van Limpt, Nielle Vroegh, Lhakesyha Martijn en Lisa Francisco

2e PLAATSEN

Hanne Breemans, Jordi Wyrwa en Mara

3e PLAATS

Gennavive Wijnhoven

Suzanne de Keijzer

Anas Ouirini

Ook de inzet van de niet prijswinnaars, waarvan de meeste toch een paar partijen wisten te winnen, draagt bij aan een goed eindresultaat van ons team dankzij Sven Rigtering, Nikhil Nurmohamed, Daley van der Rijk, Eva Moors en Dean de Ronde.

Creatief inzicht, doorzettingsvermogen en goed aanvallende vaardigheden tekenen het eindresultaat voor onze sporters op dit 1e toernooi met de back-up van de Coaches, Anthony Wijnhoven, Chantal van Dorst en Nino Westhimer. 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.