TTE Open in Leusden - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16771
post-template-default,single,single-post,postid-16771,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
TTE 2019

TTE Open in Leusden

KORYOSPORTS scoort 12 ereplaatsen op sterk internationaal wedstrijdveld

Op zaterdag 26 oktober nam sportvereniging KoryoSports deel aan het Internationaal Taekwondo Toernooi TTE Open in Leusden (NL). Met 440 sporters, afkomstig van 54 clubteams uit 9 landen waaronder België, Duitsland, Engeland, Denemarken, Spanje, Marokko en Ierland was het weer een sterk bezet deelnemersveld. KoryoSports nam deel met 13 sporters waarnaast jammer genoeg 8 van onze sporters geen tegenstander hadden. 12 sporters wisten een ereplaats te behalen waarbij 9 finalewedstrijden werden bevochten.

De totaalstand werd uiteindelijk 2x Goud, 7x Zilver en 3x Brons!

1e Plaats:        Cas van de Berk en Anas Ouirini

2e plaats:        Gennavive Wijnhoven, Matthew Winkel, Joep van Limpt, Nielle Vroegh,

Mara Teeuwen, Nikhil Nurmohamed en Daley van der Rijk

3e plaats:        Samirah Wijnhoven, Suzanne de Keijzer en Jordi Wyrwa

Helaas geen prijs voor Sven Rigtering die toch mooie partijen draaide maar in de kwartfinale op verlies stuitte.

Ook nu weer kunnen de coaches Anthony Wijnhoven en Chantal van Dorst terugkijken op een geslaagd toernooi met een sterk groeiende progressie van onze sporters en de continuïteit in het behalen van ere plaatsen van ons sterk KoryoSports wedstrijdteam.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.