EUREGIO CUP (D) - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16775
post-template-default,single,single-post,postid-16775,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
topteam EU Regio

EUREGIO CUP (D)

Zaterdag 2 november vertrok het KoryoSports Taekwondo Team naar Nettetal (DE), 1 week na de prijzenzege in Leusden. Ditmaal name we met 14 sporters deel aan de EUREGIO CUP met 260 sporters van 36 clubs afkomstig uit Nederland, Duitsland en Belgiƫ. KoryoSports kon dit keer een sterk team neerzetten en dit was ook nodig daar het toernooi een deelname kende van de sterkste teams uit de 3 landen.

Vandaag was weer een verassende dag in alle opzichten. Winnaars verloren, verliezers wonnen maar zoals altijd werd er op de mat weer keihard geknokt naar een ereplaats. 14 sporters, 13 ereplaatsen.

Ondanks de variabele winstzeges wisten de sporters uiteindelijk 12 finalepartijen te behalen die resulteerde dit keer in maar liefst 5 goud enen 7 zilveren medaillons., Verder 1 bronzen plak en ook nu weer, maar 1 sporter (Suzanne de Keijzer) geen prijs.

Ondanks de deelname van veel topclubs wist KoryoSports uiteindelijk een 3e plaats in de team ranking te behalen, Verassend maar anderzijds ook verdiend door het vanouds ons kenmerk van het aanvallend en variabel spel van al onze sporters. De KoryoSports trainers kijken met trots terug naar de tomeloze inzet van haar sporters. De verbeterpunten worden aangepast op de training zodat we in ieder geval vormbehoud kunnen vasthouden.

1E PLAATSEN

Samirah Wijnhoven, Lauri Staghouwer, Jordi Wyrwa, Eva Moors en Lisa Francisco,

2e PLAATSEN

Matthew Winkel, Joep van Limpt, Nielle Vroegh, Nikhil Nurmohamed, Sven Rigtering, Anas Ouirini en Farry Nurmohamed

3e PLAATS

Daley van der Rijk

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.