Masters Limburg 2019 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16783
post-template-default,single,single-post,postid-16783,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Masters Genk team

Masters Limburg 2019

KORYOSPORTS WEER GOED IN DE PRIJZEN…

Zondag 17 november heeft Taekwondovereniging KoryoSports met haar team deelgenomen aan de “International Masters Limburg” in Genk. 280 sporters verdeeld over 40 clubs uit een 4tal landen namen deel aan dit toernooi. KoryoSports nam deel met 14 sporters en bereikte uiteindelijk 8 sporters de finalepartijen. Dit resulteerde in 5 winstpartijen. Samen met Coaches Anthony, Chantal en Nino wisten we 5 goud, 3 Zilver en 1 Bronzen plak binnen te halen. Daarnaast behaalde Samirah, naast een zilveren medaillon, ook nog een gouden plak door een extra partij te draaien in een andere gewichtsklasse. Waarbij de eindstand op 6x Goud komt te staan. Inmiddels heeft ons team in enkele maanden tijd (2e seizoenshelft) inmiddels maar liefst 65 ereplaatsen behaalt.

De volgende sporters behaalden een ereplaats:

1E PLAATSEN

Suzanne de Keijzer, Lhakesyha Martijn, Jordi Wyrwa, Nielle Vroegh en Nikhil Nurmohamed, Samirah Wijnhoven

2e PLAATSEN

Samirah Wijnhoven, Joep van Limpt en Rens Bakker

3e PLAATS

Anas Ouirini

Geen prijs maar ook nu weer met gewonnen partijen in de voorronden, wat van belang is voor het eindresultaat van ons team, dus zeker ook complimenten voor Daley van der Rijk, Sven Rigtering, Eva Moors, Jordi Wyrwa en Dean de Ronde.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.