LA Open 2019 (D) - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16787
post-template-default,single,single-post,postid-16787,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

LA Open 2019 (D)

Een van de Laatste wedstrijden van de 2e helft van dit jaar was ook weer een succesnummer. Zaterdag 23 november vertrok een 10koppig wedstrijdteam van KoryoSports naar een sterk kwalitatief toernooi in Velbert (DE), waarbij een kleine 300 sporters uit Nederland, Duitsland en België aan deelnamen.

Het toernooi kende een drietal toernooi varianten waarbij de reden van deelname van de sterke Duitse teams voor zich sprak:

  1. TU-NRW, landesmeisterschaften voor Klasse 1
  2. LA OPEN voor klasse 2 sporters
  3. En het LA OPEN TEAM-Kampioenschap.

De competities begonnen met de teamwedstrijden waarbij KoryoSports met 1 team aan deelnam. Het team bestond uit Nikhil Nurmohamed, Jordi Wyrwa en Nielle Vroegh. In een spannende finalewedstrijd werd ons team nipt verslagen door de Duitse opponent. Verdienste, een 2e plaats met een mooie zilveren medaillon.

Hierna werd een aanvang begonnen met het 2e gedeelte, de individuele wedstrijden. Hier namen 10 sporters van KoryoSports aan deel en wisten alle 10 een ereplaats te behalen. Ook nu waren weer de topteams van Duitsland overduidelijk vertegenwoordigd met grote teams en moest er hard gestreden worden voor een ereplaats. Uiteindelijk wisten 8 sporters zich te plaatsen voor de finalepartijen. Dit resulteerde in 3x Goud en 5x Zilveren ereplaatsen. Daarnaast behaalden 2 sporters een bronzen Plak

Bij het “TU-NRW, landesmeisterschaften” voor Klasse 1 behaalden Joep van Limpt – 2e plaats, Samirah Wijnhoven – 3e plaats en Suzanne de Keijzer – 3e plaats.

Bij het LA OPEN voor klasse 2 sporters werden de volgende resultaten behaald:

Goud voor Jordi Wyrwa, Lauri Staghouwer en Eva Moors

Zilver voor Nielle Vroegh, Nikhil Nurmohamed en Lisa Francisco

Brons voor Daley van der Rijk

Eindstand 13 medaillons, 3 goud, 7 zilver en 3 Brons. Een mooi resultaat voor ons team waar we trots op kunnen terugkijken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.