Kerstvakantie 2020 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16810
post-template-default,single,single-post,postid-16810,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Kerstvakantie 2020

Tijdens onderstaande datums zijn er geen trainingen. De sportzalen zijn gesloten ivm met Kerstvakantie en onderhoud. Wel zullen er eventueel buitentrainingen zijn en deze worden kenbaar gemaakt via Facebook KoryoSports. Prettige dagen gewenst en een voorspoedig, sportief en  en gezond 2020 gewenst voor U, uw gezin en naasten.

Moge alle wensen en doelstellingen uitkomen…

Groetjes Anthony

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.