SUCCES OPEN GERMAN & CHALLENGE CUP - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16830
post-template-default,single,single-post,postid-16830,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
OPEN GERMAN & CHALLENGE CUP

SUCCES OPEN GERMAN & CHALLENGE CUP

Afgelopen Weekend was wederom een druk wedstrijdprogramma voor de taekwondo sporters van KoryoSports.  Robin Didden en Joep van Limpt namen deel aan het Open German G2 Kampioenschap in Hamburg. Ook hier weer een flinke opkomst vanwege de hoge G2 punten classificatie met een deelname van 255 teams uit een 35tal landen van diverse continenten.

Robin beet de spits af tegen Belarus. In Riga verloor ze nog van deze tegenstandster nu won ze met 22-11. De volgende partij verloor ze tegen de Tsjechische Hronova en eindigde Robin, net als in zweden, in de kwartfinales.

Joep van Limpt wist zijn succes van Zweden te herhalen. De eerste 2 partijen won Joep met een fiks puntenverschil en voortijdig met een Piont Gape. In de finale partij verloor Joep van de zeer ervaren Koukousoudis, eveneens een Duitser, maar een zilveren plak is een welverdiend resultaat op dit kampioenschap.

Zondag 1 maart nam het KoryoSports wedstrijdteam deel aan het jaarlijks terugkerend internationaal Toernooi Challenge Cup georganiseerd in Tongeren (BE). Ook hier een groot internationaal wedstrijdveld. In totaal waren er +600 deelnemers uit 15 landen.

Hier wisten 10 sporters een podiumplaats te behalen.

1e plaatsen
Samirah Wijnhoven, Lauri Staghouwer en Zappa der Kinderen

2e plaatsen

Gennavieve Wijnhoven, Eva Moors en Peter Staghouwer.

3e plaats

Suzanne de Koning, Cas van den Berk, Anas Ouirini, Rayan Rafih

Voor KoryoSports weer een succesvol weekend. Wil je een keer een internationaal topsportevenement bezoeken dan kan dit komend weekend 7/ 8 maart in Eindhoven op het Open Nederlands G1 kampioenschap. Dit is in het Indoor Sportcentrum met een deelname van 900 sporters van diverse continenten. Het weekend daarop, 14/ 15 maart is de beurt aan Lommel met het Open Belgisch kampioenschap in het Soeverein. Dit kampioenschap heeft een G2 classificatie en kent nu al een deelname van +1200 sporters van meer dan 50 landen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.