Stopzettingen trainingen ivm Coronavirus - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16833
post-template-default,single,single-post,postid-16833,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Coronavirus

Stopzettingen trainingen ivm Coronavirus

Beste ouders/ sporters

Gezien de omstandigheden omtrent het corona virus hebben wij besloten, als contactsport, onze trainingen voorlopig te staken. Een en ander is een dwingend voorschrift van de overheden in België en de advisering van het RVIM en de bonden en het NOC/ NSF.

Voorlopig willen wij stoppen tot 3 april.

Alle wedstrijden en activiteiten in Duitsland, België en Nederland zijn tenminste 2 maanden geannuleerd. Dit geld eveneens voor het kickboksgala in Tilburg. Wij als vereniging staan achter dit besluit om risico’s voor eenieder te minimaliseren. De theorie dat kinderen veilig zijn in een klas van 20, maar boven de 100 personen opeens gevaarlijk is gaan wij niet in mee. De virus en fysieke zichtbare uitingen openbaard zich pas na een 5 dagen en dus niet te meten of je tijdens het sporten of contact met derden dan wel of niet risico’s loopt. Zeker gezien het feit dat grote bedrijven, banken en gemeenten zelf wel meetings en vergaderingen (zelfs met enkele personen) vermijden en niet toestaan. Kinderen kunnen ouderen besmetten en wij willen dit minimaliseren door de stopzetting van de lessen. Wel willen we sport oefeningen online aanbieden via ons FB Koryosports zodat je enigszins je lichamelijke conditie op peil kunt houden.

Met vriendelijke Groeten

Anthony Wijnhoven

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.