KORYOFIT - KoryoSports
KoryoFit
16838
post-template-default,single,single-post,postid-16838,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
KoryoFit

KORYOFIT

Beste sporters/ ouders
Het is ons maatschappelijk belang, als trainers van KoryoSports, om onze leden sportief aan de gang te houden. De belangrijkste reden is, hoe sterker het lichaam hoe minder het virus grip heeft op je lichaam en des te sterkere weerstand je opbouwt. Met name krachtige longen zijn hierbij van belang. Dus blijf aan het sporten en bewegen.

Wij maken de oefeningen uitdagend en gevarieerd door middel van ons DICE2sports training. Daarnaast zijn er regelmatig Challange voor de kids (of ouderen). Meld je aan op FaceBook KORYOFIT als je mee wilt trainen

https://www.facebook.com/koryo.fit.5
Wil je meedoen aan onze challange? Die worden geplaatst op FB Koryofit. Via Whatsapp Koryofit kan je laten zien dat jou het lukt om die challange na te doen. Meld je aan bij koryosports als je in de groepsapp KoryoFit wilt.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.