Trainingen tot en met 18 jaar gaan weer beginnen - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16842
post-template-default,single,single-post,postid-16842,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Trainingen tot en met 18 jaar gaan weer beginnen

We starten voorlopig met buitentrainingen voor de jeugd. Vanavond is de 1e training van 18 tot 19 uur. De trainingslocatie is vlakbij onze sportzaal. Het grasveld aan de linkerkant aan de zilversmid. Dit is gelegen in de buurt van de kinderboerderij (de hazenwinkel) 

Lees goed de BIJLAGE door met voorschriften. Vanavond is de training voor kinderen tot 13 jaar en voor jeugd van 13 tot en met 18. Volgende week starten we op maandag en elke woensdag. eventueel in 2 gescheiden groepen (18/ 19uur en (19/ 20 uur voor de13/ 18 jaar groep)

Uitgebreide informatie voor de volgende trainingen volgen nog.

LET OP

  • Geen ouders kijken, kids droppen en ophalen
  • 13/ 18 jaar 1,5 meter onderling afstand
  • Kids naar de toilet VOOR de training
  • Alle sportspullen bij

    …en voor de rest weer lekker moe worden!!
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.