Bandexamens Maandag 29 juni t/m 3 juli - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16848
post-template-default,single,single-post,postid-16848,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Bandexamens Maandag 29 juni t/m 3 juli

Band-examens zijn van Maandag 29 juni t/m 3 juli examens in (principe) in de zaal. Schrijf z.s.m. in. Vergeet niet op tijd het juiste aantal breektest plankjes te bestellen of zelf te regelen! Inschrijven via koryosports@gmail.com of via Chantal. Info op  https://www.koryosports.com/taekwondo

 Naam……………………………………………………………..…………….… huidige band……….………………….geboortedatum…………..……………. leeftijd…….……

Wachttijd tussen de examens ia 6 maanden lagere banders (t/m groene band) en hogere banders, een wachttijd van 9 maanden. Kijk naar je examendata op je vorige diploma of je aan de wachttijd voldoet. Het examen voor de jeugd is 10,00 – Volwassen groep examen is 12,50. De breektest planken zijn voortaan te koop voor de dagprijs waar wij ze voor inkopen of je mag dit zelf regelen. De afmeting van deze vuurhout plankjes zijn minimaal 25 x 25 cm en maximaal 30 x 30 cm, met een dikte van 18 mm tot 2 cm. Voorkeur 30 x 30 cm of 30 x 25 cm.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.