Andere buitenlocatie veldhoven - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16865
post-template-default,single,single-post,postid-16865,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Nieuwe buitenlocatie

Andere buitenlocatie veldhoven

Op het veld waar wij nu trainen, aan de Zilversmid, is het de laatste 2 weken en met name de afgelopen week onhoudbaar trainen daar we flink belaagd worden door de processierups. We hebben de afgelopen dagen hierover diverse mails gekregen. We zijn gaan zoeken naar een alternatief en de meest geschikte plek is bij HET GEBOUW VAN DE PARASOL. Dit is ‘n kleine kilometer van onze sportzaal. We moeten de gemeente nog informeren maar we starten vanaf morgen 22 juni.

Trainingslocatie: de parkeerplaats/ grasveld aan de Parasol (zie bijgevoegde foto’s)

Op Maandag en Woensdag van 18 tot 20 uur en Vrijdags van 18 tot 19 uur.

Educatief Centrum De Parasol – Volksuniversiteit

Sterrenlaan 15, 5503 SH Veldhoven

Route naar nieuwe buitenlocatie
Overzicht nieuwe buitenlocatie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.