Contactsport weer toegestaan in NL - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16885
post-template-default,single,single-post,postid-16885,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Nieuwe buitenlocatie

Contactsport weer toegestaan in NL

In Nederland mag weer met contact gesport worden. Dus vanaf maandag 29 juni en tijdens de examens mogen ALLE leeftijden gewoon met contact en bij elkaar sporten. Voor de ouders bij de sportlocatie geldt nog steeds dat men afstand moet houden. Doe dit dan ook daar wij als club geen boete willen oplopen of verlies van trainingslocatie.

KoryoSports kiest ervoor om buiten te blijven trainen, i.v.m. de hitte, tot na de vakantie. Daarna gaan we weer de zaal in uiteraard.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.