SPORT- EN RECHTE SCHOUDERS WEEKEND… - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16890
post-template-default,single,single-post,postid-16890,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Polvokamp

SPORT- EN RECHTE SCHOUDERS WEEKEND…

Terug naar af… Naar beter, Naar resultaat!

After vakantie, begin nieuw schooljaar,
“Je kunt meer dan je denkt” sport weekend voor iedereen, van jong tot oud!
Een afwisselend en grensverleggend (sport)weekje waar samenwerken, sterk het nieuwe schooljaar in en “meer dan je zelf denkt” centraal staan. We gaan werken aan je zelfvertrouwen op onze eigen vertrouwde grensverleggende manier . Dit kamp is voor al onze leden, taekwondoka’s, kickboksers en niet-jeugdleden.

Ook gaan we het nieuwe wedstrijdseizoen voorbereiden met veel nieuws. Zodra je ingeschreven hebt ontvang je meer info. Dit keer kan je gezellig in een tent of in een zgn. blokhut slapen (wie het eerst aanmeldt krijgt voorrang). Het bebost EIGEN terrein is groot en voorzien van veel spel mogelijkheden. Er is een kampvuur locatie, een soort van trimbaan, een blokhut, tenten etc.

Deelnamekosten: €190,00 inclusief eten en drinken. (Deelname voor niet leden is mogelijk) Bij opgeven minimaal 50,00 euro aanbetalen. Sportweekend vindt plaats op 10/ 14 augustus in Riethoven (NL). Dit wordt onze vaste stek in de toekomst voor al onze trainingsweekends en midweeks.

Deelnemen? Stuur je naam en leeftijd via koryosports@gmail.com of geef je op bij Chantal.
Meer info volgt als je hebt ingeschreven.

De kampleiders zijn Anthony, Chantal, Nino, Sabrine en nog een aantal oudere sporters.
Geef tegelijk door of er afwijkende eetgewoonten zijn, medicatie of een bepaald gedragsontwikkeling waar we rekening mee moeten houden

PROGRAMMA:
Er zijn diverse trainings- en groepsgesprekken. Naar gelang de leeftijd of naar wens van de ouders nemen de kids deel aan een info meeting.

 1. Vrienden en nepvrienden
 2. Nieuws en nep nieuws
 3. De kracht, misbruik en onmacht van de media
 4. Omgaan met je mediadragers (de negatieve gevolgen van veel gebruik) (ogen, slaap etc.)
 5. Negatief omzetten in positief denken
 6. Doenstellingen, doelstellingen kort termijn en doelstellingen lang termijn
 7. De kracht van visualisatie(dromen)
 8. Jouw persoonlijke vaardigheden en talent en hoe hier mee om te gaan.

  Team-Spelvormen

  • De BodyGuard
  • Laser Games
  • Bosspelen
  • Behendigheidsspelen
  • Team Spelen

  Verder Nog:

  Sport/ spel/ wedstrijdvoorbereiding/ motivatie en wedstrijd video’s/ groepsprocessen/ zelfkennis /“gezond”eten / afwassen/ opruimen/ gezelligheid / leerzaam/zelfverweer/pesten en gepest worden/ kamer schoonhouden/ voeding / het gevaar van drugs (criminaliteit) en drank / het doel van
  grensverleggend mentaal en fysiek actief/ cyberpesten / het gevaar van online / talentvorming / herken je talenten en wie en wat ben je / ontspanning/ motivatie/ de kracht van praten enz.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.