Nieuwe trainingspakker KoryoPsorts - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16914
post-template-default,single,single-post,postid-16914,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Nieuwe trainingspakker KoryoPsorts

Beste sporters en ouders,


Afgelopen weekend is de nieuwe kleding uitgedeeld aan het wedstrijdteam!

De nieuwe pakken zijn echt super mooi en we zijn blij ze aan jullie te mogen presenteren!!!

Vanaf vandaag is het wedstrijdteam op elke taekwondo training gekleed in een witte taekwondo broek met het nieuwe zwarte trainingsshirt!
(Beschik je niet over het nieuwe trainingsshirt, train je in het ‘oude’ Koryosports-shirt of een effen zwart T-shirt.)

Dankzij onze sponsor “stichting Grow4Gold” worden serieuze stappen gezet om onze sporttoppers nog beter te begeleiden naar en in het internationaal circuit. Een van de eerste initiatieven was de opstart van een professionelere outlook door het aanschaffen van de nieuwe trainingspakken.

In de toekomst hopen we dankzij onze successen sponsoren te vinden (groot en klein) om onze sporters de kans te geven hun internationale inspiratie om te zetten in een daadwerkelijk te behalen doel. Mocht je het een en ander willen weten over sponsoring reageer dan even persoonlijk. 

Met vriendelijke Groeten,

Anthony Wijnhoven

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.