BANDEXAMEN DECEMBER 2020 - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16935
post-template-default,single,single-post,postid-16935,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
KoryoSports sportzaal regels

BANDEXAMEN DECEMBER 2020

We plannen de examens in december maar het is uiteraard afwachten of de examens door kunnen gaan ivm corona maatregelen in Nederland of België. In principe kan de jeugd iig zowel in Nederland als in België op examen (als je voldoet aan de tussenliggende tijd). In België mag het sporten weer na de herfstvakantie tot en met 12 jaar.

Examens zijn van Maandag 07 December t/m 11 december examens in (principe) in de zaal. Schrijf z.s.m. in. Vergeet niet op tijd het juiste aantal breektest plankjes te bestellen of zelf te regelen! Inschrijven via koryosports@gmail.com of via Chantal. 

Info op  https://www.koryosports.com/taekwondo  of (voorbeeld video’s) op https://koryosports.wixsite.com/performance/examen-video-s  en bekijk de bijlagen met de informatie!

Wachttijd tussen de examens ia 6 maanden lagere banders (t/m groene band) en hogere banders, een wachttijd van 9 maanden. Kijk naar je examendata op je vorige diploma of je aan de wachttijd voldoet. Het examen voor de jeugd is 10,00 – Volwassen groep examen is 12,50. De breektest planken zijn voortaan te koop voor de dagprijs waar wij ze voor inkopen of je mag dit zelf regelen. De afmeting van deze vuurhout plankjes zijn minimaal 25 x 25 cm en maximaal 30 x 30 cm, met een dikte van 18 mm tot 2 cm. Voorkeur 30 x 30cm of 30x25cm.

Onder geen enkel beding, indien de regels dit nog voorschrijven,  bezoekers/ ouders etc. in de zaal tijdens het examen. We gaan kijken of we online of anders een video kunnen maken van het examen….

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.