Nieuwe corona regels - KoryoSports
koryosports,taekwondo,veldhoven,waalre,valkenswaard,eindhoven
16932
post-template-default,single,single-post,postid-16932,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Coronavirus

Nieuwe corona regels

Beste sporters, 

De regels voor de 18+ sporters zijn weer veranderd. Zie bijlagen van NOC/ NSF. Het ene moment was het dat we door konden gaan als de afgelopen weken, inmiddels mogen we geen groepslessen meer geven. Dit is tot en met dinsdag 17 november. Dan wordt bekend gemaakt wat de volgende stappen zijn. Dus onze 18+ sporters moeten 3 trainingen overslaan en blijft het hopelijk hierbij. Iedereen -18 jaar kan trainen op de afgesproken uren.

Kickboksen Jeugd op maandag is geen probleem.

Kickboksers tot 18 jaar, mogen ook meetrainen tijdens de taekwondo lessen

Taekwondo op maandag en woensdag:

17.45 – 18.45    

alle kids tot de 12 jaar (bij combinatie van oudere zus/ broer mag deze in deze groep meesporten, mits onder de 18 jaar). Wedstrijdsporters mogen hier ook sporten! 

18.45 – 20.00    

De wedstrijdsporters en iedereen van ongeveer 12 tot en met 17 jaar!

Vrijdag

17.30 – 18.30    wedstrijdsporters tot 18 jaar. 

18.30 – 19.30    sporters tot 18 jaar

Onder geen enkel beding: bezoekers/ ouders etc. in de zaal. Officieel mogen enkel de trainers, bestuursleden (sponsoring commissie/ wedstrijd beleid) in de zaal aanwezig zijn. Wij willen geen dreiging van sluiting krijgen doordat ouders/ derden, deze regels overtreden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.