Contributie - KoryoSports
Contributie
Contributie
15694
page-template-default,page,page-id-15694,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Contributie

Taekwondo 3 tot 6 jaar:      € 45,- per kwartaal
Taekwondo 7 tot 12 jaar:     € 25,- per maand     € 70,- per kwartaal     € 250,- per jaar
Taekwondo vanaf 13 jaar:     € 30,- per maand     € 80,- per kwartaal     € 280,- per jaar
Muay Thai//Kickboxing:     € 30,- per maand     € 80,- per kwartaal     € 280,- per jaar

 

Het inschrijfgeld bedraagt zowel voor volwassenen als voor de jeugd eenmalig €10,-

De contributie is een vast maandbedrag ongeacht het aantal keren dat men traint en wordt aan het begin van de maand geïncasseerd door middel van een automatische incasso. Het maandbedrag is gebaseerd op 12 maanden per jaar.

 

U dient zich van bewust te zijn, dat er GEEN RESTITUTIE plaats vindt indien u voortijdig stopt met sporten, dit geld ook indien u gebruik maakt van betalingen door “stichting leergeld”.

 

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor tenminste drie maanden en eindigt uitsluitend en alleen indien men het secretariaat schriftelijk meedeelt het lidmaatschap te willen beëindigen en mits een opzegtermijn van minimaal 1 maand in acht wordt genomen. Gedurende de vakanties en nationale feestdagen moet er doorbetaald worden en het is niet mogelijk het lidmaatschap zonder inachtneming van bovengenoemde voorwaarden op te zeggen. Het lesgeld zal ook dienen te worden betaald indien de leerling om welke reden dan ook aan enige lessen niet deelneemt, tenzij de vereniging hem/haar van die verplichting tijdelijk heeft ontheven, hetgeen dan echter zal moeten blijken uit een schriftelijke verklaring afgegeven door de vereniging.

 

Voor taekwondo leden zijn wij verplicht Nederlandse leden op te geven bij de Taekwondo Bond Nederland. Het lidmaatschap hiervoor dient u zelf te beëindigen, het is helaas niet mogelijk dat wij dit doen. Voor meer informatie kijk op www.taekwondobond.nl.

Belgische leden kunnen zich aanmelden bij de V.T.B. (Vlaamse Taekwondo Bond) en zijn dan verzekerd voor ongevallen tijdens het sporten. U betaalt een jaarlijks bijdrage voor aansluiting bij de V.T.B. Voor meer informatie kijk op www.taekwondo.be.

 

Eenieder sport op eigen risico, de vereniging is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen en in ongerede raken van achtergebleven sportkleding/voorwerpen.

Interesse om lid te worden? Lees ons huisreglement en ga vervolgens naar onze aanmeldpagina.