Aanvullende corona maatregelen - KoryoSports
Aanvullende corona maatregelen KoryoSports
corona
16903
post-template-default,single,single-post,postid-16903,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Aanvullende corona maatregelen

Aanvullende corona maatregelen

Beste ouders en sporters, naast de huidige maatregelen gericht op het inperken van corona gelden er vanaf vanavond 18.00 aanvullende maatregelen.

Als sportvereniging krijgen wij te maken met intensievere controles. Hierdoor ligt onze focus op de sporters. naast de registratie van de sporters dienen ook de bezoekers telkens geregistreerd te worden. Maar nog belangrijker, het aantal aanwezige niet sporters gaat ten koste van het aantal wel sporters. Daarnaast  het vergrote risico van het geringe afstand houden van de bezoekers onderling wat niet realistisch is met de geringe (zit)ruimte aan de zijkant.

Hierdoor hebben wij het besluit moeten nemen, mede door de aanvullende maatregelen en toenemende kans op boetes en sluiting,  geen bezoekers meer toe te laten. Enkel voor de nodige administratieve handelingen en aanmelding van nieuwe sporters mag men de zaal betreden en dien je direct na het afhandelen de zaal verlaten. Zet bij voorkeur de kinderen af bij de toegangspoort van de parkeerplaats, zodat de ouders ook niet het terrein op gaan van de kinderopvang. Ook hier gelden beperkende regels en voorkomen van besmettingsgevaar door loslopende kids voor ouderen…..

Deze regels gelden ook voor de ouders van onze Belgische sporters.

Ook hier werden wij erop gewezen door de toezichthouders geen bezoekers toe te laten

Met vriendelijke Groeten,

Anthony Wijnhoven

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.